Legújabb fénykép:
Az Egyesült Arab Emirátusokba készülődve...
2014. augusztus 17. vasárnap 12:42:28    |    Ennyien nézték: (2120)    |    Hozzászólás: (0)

 


Örömömre szolgál, hogy meg hívást kaptam abba az országba, aminek kultúrája nagyon sokat változott az utóbbi két évtizedben. Sok előkészülettel jár a kiállítás, programok és műsorok össze állítása, művészekkel való egyeztetés, de már a vége felé tartunk. 

A kiállítás egy esküvő megtartásával is össze lesz kötve, melynek szervezésével és bonyolításával is meg tiszteltek, fel kell készülni az ottani kultúrából is.

A hivatalos vallás a muszlin, de elterjedt a hinduizmus, a kereszténység, és a szikhizmus.


Hiába igyekszik az ember, hogy minden sikerüljön, sajnos zeneileg még nem megoldódott. A pár szeretné, ha magyar zenét játszanának, az arab mellett, valamint háttér zongora játék is kellene. Aki zenész szóba jöhetett volna- ismertem sokat dolgoztunk együtt-, az már nem aktuális, így rohanó tempóban kell keresnünk, mert az idő szoros.
A szép magyaros hímzésű ruha és a kiegészítők is meg vannak, már csak pár dolog hiányzik.

Egy teljesen más jellegű esküvőn dolgozni nagyon nagy öröm volt részemről. Sok dologban más az ottani elő készület a hazainál. Ráadásul egy másik rendezvényen való részvétel miatt az időnket nagyon be kellett osztani. 

A kiállítás nagyon jól sikerült, sikere volt a csodás ruha költeményeknek, a magyaros termékeknek, a hazai ízeknek is. 

Az esküvőt  két féle nemzedék ötvözetéből kellett össze varázsolni. Figyelni kellett minden kis részletre, mind két fél megelégedésére.
Össze kellett mindent hangolni hogy úgy a magyar vendégek mint a kintiek is nagyon jól érezzék magukat. Zenét végül is egy kinti zenekar szolgáltatta. Külön felállásban a szertartásnál és végül a vacsoránál is.
Nagy segítségünkre volt a kinti esküvőszervező is. Köszönjük.
 
                                                         




© 2014 Az oldal tulajdonosának hozzájárulása nélkül felhasználni anyagot a honlapról szigorúan tilos, ellenkező esetben a PTK idevonatkozó paragrafusai az iranyadóak.